lunes, 24 de septiembre de 2007

manifest SALVEM LA PLAÇA NOVA

MANIFEST
'SALVEM LA PLAÇA NOVA'


El govern municipal de Premià de Mar (CiU i ERC), amb el suport del PP, ha presentat i aprovat l'avantprojecte de construcció d'un aparcament subterrani a la plaça Nova (ple ordinari de l'Ajuntament del 19-9-2007).

Els sotasignants, veïns i veïnes de Premià de Mar, volem expressar el nostre rebuig a aquest projecte que posa en perill un espai públic de gran valor social, històric i ambiental.

La plaça Nova és una part molt important del patrimoni de la nostra localitat, per diverses raons:
1) És un espai públic de referència. La plaça Nova té consolidats els seus usos socials. És un espai molt utilitzat per gent d’arreu de la localitat. La plaça gaudeix d'una situació i d'un entorn que possibilita el seu ús a nombrosos infants, joves i grans.
2) És un espai que forma part de la història de Premià de Mar. Des dels seus inicis, aquesta plaça ha estat l'escenari de moltes activitats socials i culturals i ha resistit excepcionalment les transformacions urbanístiques i el creixement de la localitat.
3) És un espai amb un gran valor ambiental. En el context del Premià de Mar actual és difícil gaudir d'espais verds consolidats. La plaça Nova és un clar exemple de 'pulmó' natural, de diversitat d'arbres i plantes que convé protegir, catalogar i divulgar.

Els problemes d'aparcament i de mobilitat afecten a tota la població. La millor manera de tractar aquesta problemàtica no passa per mesures precipitades com la d'aquest avantprojecte d'aparcament.Premià de Mar necessita un pla d'aparcaments dissenyat amb racionalitat, que no alteri espais públics consolidats i que respecti el patrimoni de la ciutadania.

Per aquests motius, demanem la retirada de l'avantprojecte d'aparcament i instem l'Ajuntament a respectar i protegir l'actual plaça Nova. Una plaça que és patrimoni de tots. Premià de Mar, setembre de 2007 Plataforma SALVEM LA PLAÇA NOVA.

podeu adherir-vos al manifest des d'aquest missatge, aporteu nom i cognoms i DNI. També es poden fer comentaris i aportació d'idees.

203 comentarios:

1 – 200 de 203   Más reciente›   El más reciente»
SALVEM LA NOVA dijo...

SALVEM-LA!

Anónimo dijo...

endavant

Anónimo dijo...

és un manifest de sentit comú que hauria d'entendre en Miquel Buch.

Anónimo dijo...

Comença el curs calent veig.

Mariano Rajoy dijo...

M'apunto al que sigui!
endavant

Anónimo dijo...

Es una mi nadie es conciente del daño que le hara a los niños que juegan. Esto es la guerra!!!

M. dijo...

Que no s'aturi la lluita!

Anónimo dijo...

Hola,
Potser pixo fora de test perquè aportaré una idea què és possible que ja s'hagi proposat i debatut. Em sap greu, no he estat a cap assemblea. No obstant,per si de cas, m'arrisco i la proposaré: estaria be que més enllà de les accions reivindicatives i de caire festiu (que estan molt be, per cert) s'organitzés una comissió d'informació (formada per 6, 8 persones) que es dediqués a informar als veïns de la zona. Això què es coneix com "fer xarxa", al cap i a la fi. I és que si no, com a mínim correm el perill de que la gent sàpiga que hi ha un grup de persones protestant, i no saber ben be per quina raó del cert. La cosa seria fer una campanya porta per porta, veí per veí (podem delimitar la zona de campanya) i explicar el desgavell què s'han proposat fer. Raons: la gent ha d'estar informada. Millor dit, la gent ha d'estar ben informada. Actualment, malgrat haver-hi hagut més de 100 persones a l'assemblea d'aquesta tarda, la gent que està informada de l'avantprojecte, si un s'ho agafa amb perspectiva, és un cercle social molt limitat respecta les quasi 29.000 persones que viuen al poble. En tot cas, no han d'estar informades les 29.000. Sinó les imprescindibles i unes quantes més. Ampliar el radi d'influència.
Així doncs, jo veig dos tipus d'estrategia informativa: una, pels veïns més propers, recalcant que això és el paradís del totxo i respon no a una necessitat d'aparcament (que per altra banda, serà solucionada amb els futurs aparcaments de Can San Pere i el de la plaça de la foneria) sinó a una iniciativa privada. Aquí qui planifica l'urbanisme és can pixa, o què? Les intervencions al territori i l'impacte urbanístic es decideix en processos participatius, amb propostes en un marc democràtic que després es recolzen o no, però no és planifica segons els interessos d'uns quants. Així que els veïns afectats per les hipotètiques obres han de saber que es fa amb la seva plaça, amb el seu carrer, el seu poble. Per una altra banda, les tardes de cada dia o els caps de setmana a la plaça de la sardana s'omplen de gom a gom de pares i mares que treballen a barcelona i no saben absolutament res de res d'allò què passa en el poble maco del maresme en el qual han decidit viure. A aquesta gent, uns fidels usuaris maravellosos de la plaça, se'ls hi ha d'informar. Així, que proposo organitzar un grup de voluntaris que informin en una taula al carrer i vagin a buscar a la gent allà on la gent està: al carrer i a les terrasses prenen orxates i cafes. De veritat, crec que seria una element que ens donaria un creixement en relació a les signatures exponencial. Dos estratègies: cònvencer els veïns afectats i aquells que erròneament pensen que poden ser beneficiats per una obra com aquesta i convèncer els que no tenen ni pajorera idea. Molt agraït i perdoneu el rotllo. Bona nit,

Anónimo dijo...

Muy bien Rasputin, totalmente de acuerdo contigo

Àngel 'Soulbizarre' dijo...

El dissabte es podria muntar aquesta organització de divulgació del tema...hi ha molta gent que pot fer aquest treball.

Anónimo dijo...

LA PLAÇA NO ES COMPRA NI ES VEN!!!

Anónimo dijo...

Em varen explicar quatre cosetes de la manifestació de la tarda d'ahir a la nova, així com l'improvisada participació i justificació de l'alcalde Buch i d'en Casadesús, però m'agradaria que algú em digués ben bé sobre quina raó es varen basar aquests polítics per haver recolçat aquest projecte i saber si varen explicar de quina forma seguiran defensant-lo.
Gràcies.

eduedu dijo...

Hola, tinc fotos antigues de la Plaça. Algu va comentar a la reunió del dilluns nit fer una exposició. pels interesats:
eduard_28@wanadoo.es

la mirada dijo...

Des de La Mirada farem un vídeo senzillet (no disposem de gaire temps) amb imatges de l'evolució de la Plaça Nova i ja hem penjat el manifest a la nostre web.
Molt bona la proposta d'informar a "porta freda". D'altra banda, no sé si crearia "conflicte d'interessos" però el proper 7 d'octubre el tall de la N-II promet aglotinar molta gent i potser seria un bon lloc per difondre el missatge de la Plataforma... No ho aconseguiran!

Anónimo dijo...

LA RECOLLIDA DE SIGNATURES S0HA DE FER EN FORMAT PAPER, TOT I QUEN PODEU MOSTRAR-NOS EL SUPORT AMB MISSATGES EN EL BLOG. LA VALIDESA ADMINISTRATIVA DE LES SIGNATURES NECESSITA EL FORMAT "REAL" I NO "VIRTUAL". AVUI COMENÇA LA RECOLLIDA AL CARRER.
GRÀCIES.

plataforma SALVEM LA PLAÇA NOVA

M. dijo...

Posicionament de Maulets Baix Maresme sobre el pàrquing de la Plaça Nova [Premià de Mar] [Baix Maresme, 25/10/2007]

Des de Maulets Baix Maresme hem sabut que l’especulació torna a atacar un dels nostres pobles, aquest cop és a Premià de Mar. Ja feia temps que corria el rumor de que és volia fer desaparèixer una emblemàtica plaça de la nostra vila, la Plaça Nova, per construir-hi un aparcament. Aquesta notícia però, és va desmentir des del mateix Ajuntament, en un comunicat que van publicar a la seva web.

Mesos després ens trobem que el govern de CiU i ERC, i amb el suport del PP, ens han tornat a enganyar i el passat dimecres 19 de Setembre al Ple Municipal és va apropar l’avant-projecte per la construcció del pàrquing subterrani amb el qual s’eliminarà una part de la plaça, i l’altra quedarà reduïda.

Després de saber-se la notícia, un grup de gent del poble ha començat a mobilitzar-se i s’ha format la Plataforma “Salvem la Plaça Nova” des de la qual s’organitzaràn diversos actes per protestar contra aquests llocs d’aparcaments, ja que creuen que no és necessari fer-ne més, perquè està previst fer-ne més a diversos indrets del poble, i creiem que és innecessari crear-ne un altre, i a més sabent que ja hi ha un aparcament situat a pocs metres de la plaça.

Des de l’Assamblea de Maulets Baix Maresme ens posicionem en contra de la construcció d’aquestes plaçes de pàrquing i donem tot el suport als veïns i a la Plataforma “Salvem la Plaça Nova”.

[>Si la màfia del ciment no s’atura: nosaltres tampoc!>

>independència : revolució>]

maresme@maulets.org :: www.maulets.org

http://www.maulets.org/veure.php?id=583

la mirada dijo...

Ep! Hem fet un banner, per qui el vulgui posar al seu blog o web, amb el text en html per posar-lo als enllaços i fer-lo més visible. En els blogs de Blogger funciona...

Anónimo dijo...

És molt bona idea això de muntar una Comissió Informativa. Així també podem saber què en pensen els veïns del poble i fer per exemple un estudi sobre l'impacte de la notícia en la població, un balanç de les postures, etc. En parlem entre tots avui a les 8 a la plaça?

Anónimo dijo...

Avui, dimecres, de 21h a 22h, a politraumatisme, Miquel Buch i Ernest Casadesús parlant del conflicte del parquing a la plaça nova.

Línees obertes a la participació de tots els ciutadans, per realitzar pregutnes, o per donar opinions.

Al 95.2fm, ràdio premià de mar.

NEUS

Anónimo dijo...

Una mica escorats cap a una banda els convidats, no?

Anónimo dijo...

No. Es va oferir fer un debat entre l'alcalde i un portaveu de la plataforma, però des de la plataforma creiem més oportú fer un debat públic al Centre Cívic. Suposo que s'estarà organitzant.

Anónimo dijo...

ok

Anónimo dijo...

comes mulla la neus.

Àngel 'Soulbizarre' dijo...

el que uneix la plataforma són dues coses: la seva varietat de gent i el seu manifest de defensa de la plaça davant de qualsevol tipus d'aparcament, amb aquestes dues coses podem ser molta gent, i cada dia en som més. dissabte podem omplir la plaça!

Anónimo dijo...

Respecte a les activitats que es poden dur a terme a l' espai de la plaça, proposo de fer una exposició de fotos - a la mateixa plaça- on es vegi l' evolució d' aquesta amn el pas dels anys.
D' aquesta manera:

1.involucrem a la gent i fem xarxa per una causa comuna:la defensa d' un espai comú d´us social, lluitant contra la pèrdua i la despersonalització del carrer com a punt de trobada de la gent.

2.Donem una lliçó, per una vegada a la classe política, els quals són els primers en no saber que és aixó del ciutadà...donem-li contingut a la democràcia participativa!!!

3. Obrim vies per fer xarxa!!!

4.Emprem tots els nostres recursos creatius per a ser partíceps i donar l' oportunitat de ser partícep a tothom, i no caiguem en l' elitisme hermètic que dóna la sensació que és aquest espai!!. Obrim la plaça a tothom, fem-los partíceps!!

Anónimo dijo...

M'ha arribat que a una fulla de firmes, hi consta la de la Neus.

Anónimo dijo...

No m’ho puc creure!! però en què pensen?
No vull barrejar les coses, però tenint en compte, les mancances que té la nostra població en qüestions culturals i socials, només em faltava saber-ne això!
Potser és massa demanar la creació d’espais que fomentin aquestes qualitats,però el que és intolerable és que ara ens treguin part de la nostra història i identitat com a poble, a més de ser un espai, dels pocs que queden a Premià, per poder petar la xerrada al voltant d’un espai verd!
Els aparcaments a la Plaça Nova NO! SALVEM-LA!

Anónimo dijo...

A mi tambè m'agrada la Plaça nova però ón volem aparcar el nostres cotxes? o vosaltres no en teniu?potser us espanta el progrès o potser considereu que és el vostre "Feudo particular"?
primer coneixer el projecte, desprès el debat i desprès si cal la mobilització.
Camelot

Anónimo dijo...

Jo conec el projecte, tinc cotxe i visc a dos minuts de la plaça nova i:
1- crec que la planificació urbanística no l'han de fer empreses o promotores, que defenseran els seus interessos (privats-guanyar diners), sino que s'ha de fer des de l'ajuntament, amb la màxima participació possible per part de la ciutadania i defensant els interessos PÚBLICS. NO POT SER que vingui un empresari i digui... aquí farem un parking!i a més ens volen fer creure que ens está fent un favor...
2- al Pla urbanístic, aprovat inicialment i que l'equip de govern té en un calaix, s'hi planifiquen dos grans aparcaments, un a Can Sanpere i l'altre a la Rambla de la Lió-Pça Foneria-Ca l'escoda.
3- El que s'ha aprovat és un parking de 250 places de ROTACIÓ. Això no et solucionarà el problema de l'aparcament a tú ni a mi.
4- A mi no m'espanta el progrés, em cabreja que ens carreguem espais que no són pas el "feudo particular" de ningú, si no tot el contrari, llocs on gent diversa gaudeix d'un dels pocs entorns agradables que queden a la nostra localitat. El feudo particular es crearia si fessin un parking, destrossant la plaça per que una empresa tignui el seu negoci.
LA PLAÇA NO ES COMPRA NI ES VEN!
SALVEM LA PLAÇA NOVA!!

Anónimo dijo...

Gràcies al Politraumatisme. Tot més clar.

Anónimo dijo...

Gràcies al Politraumatisme ara ho tinc molt mé clar. A la fi i al cap, van explicar el progecte, i van donar l'oportonitat que per PRIMERA VEGADA ES FES UN PROCÉS PARTICIPATIU DE VERITAT!!! I molt fort en Caimel, com ens han enganyat a tots!!! en Caimel, en Pagès, l'Egea i tota la gent d'ICV són la Coali dels "donde digo deigo..."

Anónimo dijo...

He escuchado en "politraumatismo" a los políticos que quieren colarnos el parking en la Plaça Nova, han hablado de participación ciudadana, quieren que el proceso de remodelación de la Plaça Nova sea un ejemplo en este sentido. Me da la risa!! La participación ciudadana se busca antes de comenzar los proyectos, para saber qué es lo que quiere hacer la ciudadanía con sus espacios públicos, no para eScoger el pavimento y el color de los bancos.
También me ha gustado mucho la genial idea que tenían para la zona infantil "trasladarla a un par de plazas cercanas", ¿pero dónde viven estas personas? he visto parques infantiles en otras plazas del pueblo sin niños, esta que realmente es utilizada habían pensado trasladarla, increible!!
Ellos no lo han querido reconocer pero la movilización que se ha producido es verdaderamente PARTICIPACIÓN CIUDADANA.
Que la gente tome una postura para defender sus ideas siempre es positivo.
Tenemos una plaza con encanto, consolidada y muy utilizada, no sólo por las mañanas y las noches Sr. Buch, sobretodo por las tardes, viene gente que tiene Plazas junto a su casa pero prefieren estar en esta. ¿Para que tocar algo que cumple su objetivo?

Anónimo dijo...

Punto y aparte es la representación que tiene el barrio en su Asociación de Vecinos.
Sra. Pepita hágaselo mirar.

Anónimo dijo...

CAIMEL MENTIDER!!!!

Anónimo dijo...

He escoltat el politraumatisme i em pregunto perquè en Caimel no va solicitar l'opinió dels veïns en aquell moment quan sí estava a favor de fer parkings. De totes maneres i al marge de tant canvi de xaqueta i perque rectificar es de savis, espero que en Buch rectifiqui. Si ho fa ¡el meu suport! Sé valent Alcalde!
Olegari

Anónimo dijo...

Es possible que ens hagin enganyat? Que hagin fet que no ens adonem de que el govern volia fer les coses ben fetes? Pot ser que per un moment hagin volgut tapar que ciu i erc volien fer participació ciutadana? Ahir ho van dir molt clar, si Premià no vol, no es farà. Perfecte. Premià no vol, que no es faci. Feia temps que no es podia parlar així amb un equip de govern. Ahir em preguntava, què és el que havia fallat? I havia fallat la informació que ens han colat. Nois, la plataforma és un engany. Això no es farà, i ho haguessim pogut aconseguir des d'un altre sistema. Em sap greu Buch, per no haver confiat amb tu. No al parquing, però sí a les formes que ha tingut el govern i no a les formes de l'oposició, enganyant a la població.

Anónimo dijo...

Jo he seguit el tema des del principi, vaig estar al ple, i en cap moment s'ha parlat de participació ciutadana. Amb aquest tema l'Equip de govern ha tingut la mateixa actitud que el ministre aquell del PP amb el tama del transvassament... "esto sale por cojones". Suposo que ara han pensat una tàctica per desmovilitzar la reacció ciutadana... dir que els de ICV estan manipulant a la població, i potser els surt bé...
LA PLAÇA NO ES COMPRA NI ES VEN!!
SALVEM LA PLAÇA NOVA!!!

Anónimo dijo...

Com que no? I tant que es va dir! Només cal que t'escoltis el ple. No desvirtuis dient mentides. La realitat és la que queda palpada. Des del principi han parlat de participació, també quan ens van venir a veure a la plaça nova dilluns. Baixa't el ple i deixa de mentir.

Anónimo dijo...

Jo vaig escoltar el ple i es va dir que la participació ciutadana seria per veure com es faria la plaça un cop fet el parquing, no de si es faria o no o de com es faria...

Anónimo dijo...

MAI s'ha parlat de participació ciutadana per decidir si es faría o no el projecte.

Anónimo dijo...

funciona en directe un procés de participació popular, autogestionat, expansiu i transversalque neix a la mateixa plaça Nova i s'escampa per la localitat, que uneix joves, grans i infants, que salta generacions i que defensa valors de memòria històrica local, de patrimoni natural i de socialització de l'espai públic. Els experts teòrics en matèria participativa tenen aquesta setmana un laboratori ideal per analitzar un moviment participatiu sense burocràcies ni tècniques professionalitzades de participació. Aquesta setmana es viu en directe i no para de sumar iniciatives de comunicació i extensió.
aquesta moguda està protagonitzada per veïns de molta condició i variada representació, els partits que s'oposen al projecte ho fan des de l'ajuntament (psc i icv-euia) o des de fora com els Maulets. AQUÍ NO HI HA MANIPULACIÓ. PSC i ICV-EUIA van votar en contra en el ple, i ara és la gent a títol personal la que tira endavant la plataforma de manera directa. Segur que ERC ACABARÀ RECAPACITANT DAVANT DELS SEUS ELECTORS, I CIU haurà de fer un pensament. També és significatiu que la gent de l'aveca estigui flexibilitzant la posició en favor de la pluralitat deltema.

Anónimo dijo...

Ara ja esteu sols, poca feina.

Anónimo dijo...

Ara ja esteu sols? quí? per que?

Anónimo dijo...

La plataforma, y quienes la dirigen desde la sombra, representa un nuevo asalto de la conjura judeo-masonico-izquierdista financiada por el comunismo internacional con la connivencia del extremismo islamico, contra los sacrosantos valores de la civilizacion burguesa. No debemos ceder ni un milímitro a las pretensiones de los desharrapados, mantengamonos firmes en la defensa de nuestros intereses, por cada día de protestas una planta mas de aparcamiento.
Viva el mal, viva el capital!!

Anónimo dijo...

no ens faran callar els del govern amb intrigues politiques, la plataforma és forta, té molt suport i passa de intrigues de saló del govern.

visca la plataforma
salvem la plaça nova!

Anónimo dijo...

Hola!

Volia dir-vos que un grup de gent menor d'edat de la Paltaforma ha dissenyat un full de signatures "exclusiu" per a menors de 18 anys ja que no es volien quedar sense signar.

Així, doncs, fixeu-vos quin full signeu en funció de la vostra edat. Ah, i no cal que només siguin veïns del poble els sotasignants.

No entenc això de l'engany d'ICV si va votar en contra al Ple. En qualsevol cas, les declaracions que hagin fet algun d'ells fa molts mesos és un tema intern d'ells i no de la Plataforma. SI US PLAU NO MANIPULEU LA PLATAFORMA POLÍTICAMENT!!!! Els partits polítics que facin la seva que els de la Plaatforma farem la nostra, coi!!!

Als que volen polititzar la qüestió, recordeu que a la Plataforma hi ha tant votants com membres de diferents partits polítics del poble que donen suport a la Plataforma. De fet, una de les frases que més es va sentir és: "Us vaig donar el meu vot i ara, de cop i volta voleu fer un pàrking aquí sense consultar al poble".

Quant a l'AVECA, és un tema que han de solucionar ells i no la Plataforma.

Anónimo dijo...

Fins quan hi ha temps per recollir signatures?

Anónimo dijo...

les signatures es poden recollir durant tota la setmana i la setmana que vé, i més, estem dins del plaç d'al·legacions.

NOTA:

Davant la controvèrsia política, la plataforma valora positivament tots els pronunciaments politics, socials, individuals o de grup que representin ESTAR EN CONTRA DEL PÀRQUING.

En el ple municipal va haver el segúent resultat:
a favor avantprojecte parquing: CIU, ERC, PP
en contra avantprojecte de parquing:
PSC i ICV-EUIA-EPM

La lluita de la plataforma està al marge de l'àmbit d'actuació dels partits que ja han expressat la seva posició en el ple.

A nosaltres ens toca conscienciar la gent, organitzar-nos i dónar protagonisme a quanta més gent millor, sense exclusions.

DISSABTE A LES 6... OMPLIREM LA PLAÇA!

Anónimo dijo...

No entenc perquè alguns diuen que ICV ha enganyat el poble. En cap cas, ni abans de les darreres eleccions, quan CiU va plantejar la qüestió de l'aparcament a la plaça Nova, ni després, ningú d'ICV va estar ni ha estat d'acord amb aquest projecte.

El que em sap greu és que és manipuli un tema així per part de l'alcalde en un programa de radio on ICV no ha estat convidada, com també em sap greu que molta gent no ens hagi votat i ara passa el que passa

Anónimo dijo...

S'està omplint el bloc de comentaris en contra d'aquesta campanya. Està bé que la gent doni el seu punt de vista, però no quan ho fan criticant com han fet molts en els seus comentaris...

Ens veiem totes i tots dissabte a les 6!

Anónimo dijo...

era d'eaperar que els PRO-PARQUING muntarien la seva tralla a base de culpabilitzar politics i fer cacera de bruixes. Uns perquè són així de xatis i el que volen és parquingsi ciment, i altres per pura enveja de veure que no s'aclaren. La plataforma és forta i molesta, ara intentarian histories per dividir-nos, sempre ha estat aixi. Estem farts de rotllos. Aquesta plataforma va a totes i creix molt. i si hi han partits que estan a favir del que demanem els donem la benvinguda, si avui són els MAULETS, els SOCIALISTES o els INICIATIVA-VERDS que siguin benvinguts, el que ha de passar és que CIU I ERC rectifiquin i ja està si és que volen, el PP és igual (no cola).

LA GENT DE LA PLATAFORMA ÉS DE MOLTS COLORS I MANERES DE PENSAR I TOTHOM QUE VULGUI POT VENIR I SEGUIR LA LLUITA.

NO ENS DIVIDIRAN AMB FALSETATS I RUMORS.
VISCA LA PLATAFORMA.

Anónimo dijo...

jo el dissabte estic a un boda, però no patiu que recolliré signatures entre tots els premianencs presents...aupa la plaça nova!

Anónimo dijo...

Sempre que hi ha hagut un moviment ciutadà amb una base social suficientment forta com per a repressentar un problema pels qui governen, aquests han fet servir la mateixa estratègia: Vincular-lo amb algun partit polític, acusar-lo de sectari, antidemocràtic, radical, manipulat per interessos obscurs, etc...
No val la pena caure en el seu joc, no podem malgastar energies en una espiral inacabable d'acusacions i repliques, deixem-los amb la seva avorrida cantarella i centrem-nos en allò veritablement important, la defensa d'un espai social devant els interesos del capital.
Ladran, luego cabalgamos!!

Anónimo dijo...

BUCH, PISTATXO FESTUC!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Añado:

Pistacho.
Reino: Plantae
Division: Magnoliophyta
Clase: Magnoliopsida
Orden: Sapindales
Familia: Anacardiaceae
Genero: Pistacia
Especie: P. vera
Partido: CiU

(Wikipedia)

Anónimo dijo...

estoy de acuerdo con lo que se dice. los politicos ya han opinado, unos a favor como CIU+ERC+PP y otros en contra como PSC+ICV, dicho esto ya se donde me muevo y me situo en plan vecino que es lo que soy con mis simpatías políticas personales, estoy de acuerdo en salvar la plaza. Me sumo el sábado.

Anónimo dijo...

em sembla bé que cada partit voti el que considera que s'ha de fer i que la gent parli al carrer de la manera que pensa, uns a favir i altres en contra. així es fa democrpacia, i jo soc dels que diu SALVEM LA PLAÇA. M'agrada com està.

Anónimo dijo...

BUCH, EUNUC!! (hey, de bon rotllo, era per fer la conya...)

Anónimo dijo...

Per defensar els nostres objectius no cal entrar en desqualificacions personals, la plataforma només vol explicar el manifest, coordinar gent i generar opinió.

Anónimo dijo...

La veritat encara que faci mal és que alguns necessiten una guerra perque s'han quedat sense capacitat de manar. Amb tot els meus respectes esteu caient al parany d'ICV, però "sarna con gusto no pica"....Consti que crec que en Buch és prou intelligent com saber quina decissió ha de prendre.

Anónimo dijo...

Helios, jo no dubto pas de la "intel·ligència" d'en Miquel Buch, però crec que és humà i per tant, es pot equivocar, com ja ha fet.
I tu diràs que som nosaltres els que hem caigut al parany d'ICV (tot i que molts dels membres de la plataforma no compartim els seus ideals), però no t'has plantejat que potser has estat tu qui ha caigut al parany de CiU i ERC? Nosaltres, simplement, ens hem unit per defensar un ideal que tenim en comú: la plaça Nova. I no crec que haguem caigut a cap parany, ningú ens ha enredat per defensar la plaça, ningú ha signat res on figuri ICV, ningú ha caigut a cap parany...

Simplement Jo dijo...

Freski, tens moltissima raó.
I he llegit alguns comentaris en que es burlen una mica de l'alcalde, penso que tampoc cal faltar el respecte.

M'agradaria mantenir una proposta que es va dir a la primera reunió de la platafroma ACAMPAR A LA PLAÇA NOVA, la veritat que estaria molt bé jo donu tot el meu recolzament a aquesta proposta, ja que seria la primera en acampar!

VISCA LA PLAÇA NOVA!!!!

(aquesta plaça ha sigut part de la meva infància i és la meva joventut)

SALVEM LA PLAÇA!!! :):):)

Aida

Anónimo dijo...

No es farà. Perquè segui fent merder. Ja ho hem aconseguit. Ho veieu, esteu sota el joc d'icv. Perquè no hi ha cap Socialista a la plataforma? Ells també van votar que no. Jo proposo fer una plataforma sense polítics. Sense àngels que t'escriuen el discurs i t'ho donen tot manipulat.

Anónimo dijo...

Hola,
Ets el Miquel? No entenc el que dius.

Anónimo dijo...

Per què dius que no es farà? Tens alguna informació?
Per què dius de no seguir fent merder i per un altre banda demanes fer una altra plataforma?

Anónimo dijo...

des de temps immemorials quan es fa una plataforma que funciona es dispara un discurs des del poder que consisteix en dir que obeeix a interessos ocults (de partit o de perseones), és una vella història i no cola. Aquesta plataforma està plena de gent que vol la plaça com està, i si hi ha gent d'ICV o dels Maulets en tenen tot el dret, i em consta que els socialistes aniran tambñe a la mani i que estaven a la plaça el passat dilluns. I el que passa és així.
A premià hi ha una plataforma que es diu CAMÍ RAL que està presidida per un reconegut militant d'ERC i ningú ha dit que això sigui incomptatible. A la plataforma de la plaça nova qui decideix és la gent asseguda a la plaça que s'ha anat reunint tres vegades i no s'exclou a ningú, si gent de partits està amb nosaltres els acceptem com uns veíns més.

No val fer trampes, el govern està tractant a la gent de tonta quan diu que això és cosa d'un partit. Si fos cosa d'un partit no hi haurien ni llibertaris ni maulets dins de la moguda. és una lluita del carrer sense exclusions.

LA PLATAFORMA NO EXCLOU A NINGÚ. QUE VINGUI QUI VULGUI, SIGUI VEÍ O SIGUI DEL PARTIT QUE VULGUI O DE L'ENTITAT QUE VULGUI.

No ens fareu callar ni ens dividireu!

Anónimo dijo...

soc socialista de vot i de simpatia personal amb els que representa i estic contra el parking i aniré a la concentració com veí que soc. Quina por tenen de la gent?

Anónimo dijo...

doncs a mí els maulets, els àngels, la verdura verda i l'anarquia "em posen" .

visca la plataforma!

Anónimo dijo...

lo que faltaba oir ,ahora salen los convergentes con el fantasma de qu los verdes están detrás de la conspiración.
Manda huevos.
Siempre tirando pelotas fuera para esconder la dimensión del lío.
llenaremos la plaza a tope.
no somos ilusos. ya sabemos leer.

Anónimo dijo...

no nos moveran.

ni con fantasmas ni con fantasÍAS sobre tramas rojas.

somos pueblo y decimos NO AL PARKING.

unidaden la lucha, cuantos más seamos mejor vengan de donde vengan.

Anónimo dijo...

jo vindré amb les meves filles i la meva companya perquè és una causa justa.

Anónimo dijo...

porto fotos de la nostra plaça abans

Anónimo dijo...

DISSABTE 29 DE SETEMBRE
A LES 6 DE LA TARDA

CONCENTRACIÓ
A LA PLAÇA NOVA

-LECTURA DE MANIFEST
-ACTUACIONS
-TALLER DE PANCARTES
-ETC...

PLATAFORMA
'SALVEM LA PLAÇA NOVA'

PASSEU EL MISSATGE A MÉS ADRECES...OMPLIM LA PLAÇA!

Anónimo dijo...

FINS I TOT VINDRÀ MA MARE!!!!!! QUE VOTA CONVERGÈNCIA!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Aquest ajuntament prioritza els cotxes davant els infants,jubilats,i veíns de Premià.En l'espai de LA LIÓ,ja n'hi ha ciment,podrien fer l'aparcament allà.
TOT ES PURA ESPECULACIÓ!!!
soc una pare d'una nena de 2 anyets i també propitari d'un cotxe(encara que aquest últim no és estimat per mi).

Anónimo dijo...

Fa molts anys que visc a Premià i aquesta plaça no té més de 25 anys d'història. Aleshores va ser transformada i ara la defensem molts. Sense ofendre a ningú i si queda millor?

la mirada dijo...

Passa com amb moltes altres coses. La gent considera que el que va gravar als anys 90, ni és arxiu, ni és patrimoni, ni és res de res (sento portar-ho al meu terreny) però sí que ho son aquelles filmacions dels 60 en peli de 8mm.
Considerant que les coses no tenen prou "solera", interès històric, patrimonial...(subjectiu i sovint subjecte a interessos d'alguns es clar), s'han fet moltes barbaritats al poble i la Plaça Nova és dels pocs espais d'ús públic que s'ha mantingut pràcticament intacte durant 25 anys i a Premià de Mar ja és dir molt. Això sense comptar, l'ús que se li dóna, que és una petita selva Amazònica encavida dins el totxo...
Digueu-me conservador... però digueu-m'ho amb la millor intenció, eh! Salut!

Anónimo dijo...

Anónimo ha dit...

Fa molts anys que visc a Premià i aquesta plaça no té més de 25 anys d'història. Aleshores va ser transformada i ara la defensem molts. Sense ofendre a ningú i si queda millor?


Potser quedaria millor, però també hi ha la possibilitat de que acabés essent pitjor. La qüestió és, almenys per mi, que la plaça Nova ja està bé tal i com està (com no defensar que està bé veient la resta de places de Premià?). Modificar-la i tenir l'optimisme de que serà més maca que abans, no és necessari. Compleix les seves funcions com a plaça, i això significa que a la gent li agrada.

Anónimo dijo...

Avui festival!!!!

Jo crec que ho aconseguirem!

;) ;)

Anónimo dijo...

;Mira Angel, no em vinguis amb històries, qui tallava el bacallà a l'Ajuntament quan aquest projecte va néixer era ICV i en aquell moment us semblava "estratégic" i ara de cop i volta us sembla un disbarat ¿qui ha canviat de idees? no enganyeu al personal. A mi tampoc em cnvenç modificar la Plaça Nova i segur que si no fos pels Nuñez y Navarro ja tindriem Can Sampere que és la batalla que hem de guanyar, ara les demagògies no m'interessen.

Anónimo dijo...

Oh! Si veieu a l'Angel (Pagés) del Senyor, escolteu-lo perque només Ell té la VERITAT, que siguem nosaltres pobres mortals sinò "agnells de Deu" (de deu en deu, de vint en vint, de trenta en trenta....)Ara bé, no us deixeu "caimelar" per en Caimel perque qui oblida ses paraules també t'oblidarà a tu.

Anónimo dijo...

Tots aquests comentaris sobre si esta polititzat, que si estem caient en paranys d'un partit, etc em sona massa al clàssic "Divide et vinces" de Juli Cèsar i això si que seria caure en un parany. La gràcia de ser una plataforma cívica és que som un grup de gent units per una causa en concret que esta recollida en el manifest independentment de si hi ha partits a favor o en contra. Una manera de despolititzar-ho seria que les associacions del poble tinguessin representació a la plataforma. Així quedaria palès que som gent diferent sobretot davant dels mitjans que els hi agrada molt posar sigles polítiques.

És una idea. De tota manera a títol individual està tothom convidat, no trobeu?

Anónimo dijo...

Aquests manipuladors han enganyat a 1400 persones que ja ha signat el manifest!
LA PLAÇA NO ES COMPRA NI ES VEN!!!

Anónimo dijo...

Jo he firmat, però penso que està manipulat, més que polititzat, manipulat. Però, és igual, jo no vull que es destrueixi la plaça.

Unknown dijo...

Val la pena lluitar-hi! És una de les millors places que queden al poble, i es perdria una riquesa tant natural com de relacions humanes molt important si s'aixequés... A més, què n'és del pla per a fer peatonal el Nucli Antic...? una gran contradicció!

Espero poder signar en format paper i aturar aquesta bogeria!

Anónimo dijo...

No creo que la plataforma, ni quienes damos apoyo a traves de firmas y asistiendo a los actos que organizaban como el de ayer, estemos manipulados ni por ic-v ni por nadie.
Primero porque a principios de años ya se empezó a escuchar el tema sobre la destrucción de la Plaza y aunque solo eran rumores ya hubo una serie de personas que se preocuparon de enterarse bien del tema, no eran de ic-v o almenos quienes conozco.
Segundo, a nadie a estas alturas con un mínimo de conocimiento sobre los devenires de la política municipal y mas concretamente en el campo del urbanismo va a pensar que ic-v sean trigo limpio, solo hay que recordar el cansanpere y todo el famoso plan al que ésta gente dió su apoyo.
Que haya gente de ic-v en la plataforma, bueno, tambíen hay de otros colectivos y no pasa nada.
Que escriban noticias en periódicos, pues mientras no las escriban como comunicado oficial de la plataforma, pues no pasa nada. Es su opinión.
Pienso que en caso que ic-v quiera manipular la plataforma ya hay vecinos con vista para impedirlo y eso puede hacer que los ecopijos acaben desemmarcándose de la plataforma o los vecinos creando una nueva paralelamente.
Ya se verá, en teoría al final el honorabilisimo alcalde ha guardado el "avantprojecte", ¿no?

la mirada dijo...

Hem penjat a la web de La Mirada un vídeo de la concentració de dissabte.
Seguim...

Anónimo dijo...

Hola "APOYANTE", soc una ecopija d'icv i crec que està bastant clar que la plataforma funciona sense tutelatges, estem units i el que importa és seguir així amb l'esperit del dissabte amb tota mena de gent, va bé. a mi m'agrada veure llibertaris, sociates o maulets al costat de qui sigui, i sobretot veïns i veïnes, i està bé que sigui aixi. endavant la plataforma.

Anónimo dijo...

jo no veig fantasmes i vaig estar a la plaça veient com gent molt diferent feia una feina unida i els que vaig veure del partit verd o de altres partits que també hi havia era que ajudaven com tothom i també hi havia una regidora dels socialistes i nois propers a esquerra republicana i això està bé perquè ens acosta a molts que volem una plaça com està ara. jo vaig estar amb persones i no amb sigles de ningú i els que tenen sigles suposo que també són persones i això és el que veig. Igual totes les critiques estan fetes per dividir una cosa maca. A les pel·lícules acostuma a ser així quan una causa és justa es vol dividir des de fora. jo estic molt satisfeta de la gent que erem i de tota-tota la gent pensi com pensi que està per la plaça. com deia la cançó vella no nos moverán estic a gust amb la gent que recull signatures i penca per aquesta causa. m´és igual si són del partit X o del partit Z. tots som del mateix reivindicatiu.

Anónimo dijo...

una tarda de festa i conscienciació per una plaça que estimem. estic amb qui estima la plaça, sigui verd, sigui negre o sigui el que vulgui ser. visca la plaça!

Anónimo dijo...

tots els que es vulguin adherir a la plataforma o al seu manifest, ho poden fer individualment i participar. Les adhesions de tota mena seran benvingudes. Els partits es poden adherir des de fora. La plataforma és un espai d'adhesió individual de gent a títol personal.

Anónimo dijo...

Els partits ja es van pronunciar al ple. No cal que signin manifestos. La plataforma està formada pels veïns. No partiditzem una qüestió ciutadana.

Anónimo dijo...

em sembla oportú que si algú vol ser de la plataforma ho faci de manera individual, tal com es diu anteriorment els partits ja van dir el que pensaven en el ple de setembre i si hi ha gent de partits que està a favor d'aquesta reivindicació em sembla bé que ho facin a títol individual tal com fan alguns maulets, republicans i d'iniciativa que ho fan com a veïns. d'aquesta manera estarem tots còmodes i sensne pensar en qui som. Més aviat hem de pensar en qui tenim a davant i el nostre objectiu que és salvar la plaça i que es confirmi de veritat el rumor de que l'alcalde ho retira.

Anónimo dijo...

si l'alcalde ho retira de veritat quye sigui aviat i potser la propera activitat de la plataforma serà festa grossa. Però que sigui per escrit.

felicitats a tots els que esteu pencant per la Nova, ho feu molt bé i vull ajudar, un petó.

Anónimo dijo...

si volem guanyar hem d'estar units. els que vinguin nous el dimecres estaria bé que també ho fessin individualment com s'està fent ara, veí més veí i així pujant la pila.

Anónimo dijo...

Hi ha una gran confusió. Crec que tothom estaria d'acord que falten places de pàrquing. Una altra cosa és com fer-les i on però a tothom que no té garaig li costa voltes i voltes aparcar, oi?
Segon, podem fer el pàrquing a la plaça nova sense fer malbé els arbres i els jardins. Les condicions del contracte així ho hauria d'assegurar. Per tant, vull salvar la plaça nova però també vull fer el pàrquing. Són coses que s'han de separar.

Anónimo dijo...

Jo sóc comerciant i necessito que hi hagi places de pàrquing perquè els meus clients vinguin. No us n'adoneu que al centre estan tancant les botigues? On voleu que aparquin els visitants? Parquing sí!

Anónimo dijo...

No sé de que parleu, el que s'ha aprovat és només l'estudi de l'avantprojecte. Després d'aquest estudi es pot decidir que sí es fa o que no es fa...

Anónimo dijo...

El PSC de Premià de Mar s'afegeix a la Plataforma ‘Salvem la Plaça Nova’
El PSC de Premià de Mar ha fer arribar als mitjans de comunicació un comunicat de premsa en el qual denúncia que des de la Plataforma 'Salvem la Plaça Nova' s’apliqui un criteri diferent a aquesta plaça davant de la Plaça dels Països Catalans. El comunicat reconeix que els plantejaments pels quals es rebutja l’aparcament de la Plaça Nova són vàlids, però indica que ho són també per a la Plaça dels Països Catalans on el PGU preveu la construcció d’un aparcament, un PGU que, ens recorden els socialistes premianencs, compta amb el suport d'ICV. El comunicat critica que els eco-socialistes se signifiquin amb la Plataforma Salvem la Plaça Nova mentre la Plaça dels Països Catalans, que compta amb un arbrat important que necessita ser protegit, no tingui cap plataforma. El portaveu socialista, Tomàs Esteban, insisteix en que ha de ser una empresa pública la que gestioni els aparcaments de la ciutat perquè els beneficis siguin públics. Esteban recorda que l’avantprojecte de l’aparcament de la Plaça Nova està fora del PGU i que abans de fer-se s’hauria de contemplar un pla de viabilitat de la ciutat. Aixó a banda, Tomàs Esteban ha indicat que el partit recolza l’acció de la Plataforma com una resposta ciutadana a la proposta de l’aparcament soterrani que, segons considera, no ha comptat amb la participació de la ciutadania. El PSC s'hafegirà a la Plataforma 'Salvem la Plaça Nova' dimecres en l'assemblea que farà aquesta entitat.

el que té cullons és que surtin aquests que les dues putes places que van fer són més dures que els seus cervells.

vinga home!

Anónimo dijo...

els socialistes si volen venir que vinguin, com tothom, a títol personal i no a buscar maranya per dividir la gent. Benvinguts a la feina, a títol personal i si volen parlar de les altres places que facin més plataformes, ja no vé d'una. VISCA LA NOVA!

Anónimo dijo...

que representa aquest desembarcament socialista amb sigles i més sigles quan estem pencant dia units la resta!

Anónimo dijo...

visca la nova! units amb el manifest!

Anónimo dijo...

s'ha d'anar en contxe a comprar? senyor botiguer?

Anónimo dijo...

Y buscar una plaza sin tanto valor histórico, sentimental o social, como por ejemplo la Plaça Pipi-can (también llamado Plaça de l'Esperanto)?

Está cerca del Casc Antic, de la estación y podría llamarse "parkadgaraĝo", que mola un mogollón.

No, no y no a un parkadgaraĝo en la Plaça Nova!

ĉiam en kruda batalo!

Anónimo dijo...

Esperanto, jo crec que hi ha places molt pitjors a la plaça de l'Esperanto, com la plaça de l'Andalet (crec que es diu així) o la plaça de la Mercè Rodoreda. Són totes de ciment, iguals, i crec que seria molt millor construir un aparcament sota qualsevol d'aquestes abans que en la plaça de l'Esperanto, que almenys té arbres.

Unknown dijo...

La plaça nova s´ha de quedar tal i com està. I si volen modificar-la que sigui per plantar-hi més arbres i prohibir l´entrada als gossos.Per cert, un anònim diu que només té 25 anys. Doncs fes-t´ho mirar perquè el meu besavi ja hi jugava quan era petit. Apa, salut d´un de Can Salat.

Anónimo dijo...

Sr. Botiguer, si realment el seus clients han de anar a comprar en cotxe, tregui la seva botiga del casca antic i endugui-se-la a mataro park. No podem planificar l'espai prioritzant les necessitats del transport privat, cada cop hi han mes cotxes per familia i menys espai públic, la gent s'ha de conscienciar d'aquest problema.
La Plaça Nova no es toca!

Anónimo dijo...

Jo, com a membre de la Plataforma, també considero que la gent dels partits polítics s'hi hauria d'adherir a títol personal. Crec que ja es van manifestar políticament al Ple, i és allà on han d'actuar com a grup polític que són. A la Plataforma sumem persones de diferents ideologies i no grups polítics. Potser podem discutir a l'assemblea d'aquest dimecres (19.30) si fem un annex d'adhesions d'entitats o associacions del poble, però la veritat, a mi em fa com cosa barrejar la Plataforma políticament. Cadascú que actuï al terreny que li correspon.

Sobre la reunió de dimecres, podem repartir-nos la feina voluntàriament tot creant grups o comissions de treball (tresoreria, premsa, comunicació interna, informació al poble, documentació històrica, disseny d'actes, etc.).

Anónimo dijo...

Per cert, aportant informació, la meva besàvia i la meva àvia hi anaven a buscar maduixes. I diu ma àvia que una nit hi van caure bombes degut a la proximitat amb Cam Sampere. Un nen de 14 anys va morir.

Pregunta: el Vaixell Vell quan va desaparèixer?

Alicia dijo...

NO HI HA DRET! LA PLAÇA ÉS DEL POBLE I DE TOTS NOSALTRES, QUE HI TENIM MOLTS RECORDS. VAIG COMENÇAR A SORTIR AMB EL MEU MARIT EN AQUESTA PLAÇA I VULL QUE EL MEU FILL LA CONEGUI TAL I COM ÉS.
MENYS ZONA BLAVA!!!

Anónimo dijo...

la meva felicitació a tots els que estant fent feina en aquest aplaforma, m'importa molt poc si són dels partits o si són d'entitats. mentres estiguin d'acord, molt bé.
Tots els que estan fent aquesta feina són gent que actúa amb molta dedicació i els felicito. des del noi que va parlar més a l'assemblea fins les nòies que recullen signatures,el que va fer de pallasso, els musics, els veïns, el jovent dels pirates, els pares i mares que entre tots estan fent un gran esfor´ç i que segur que es guanyarà aquesta plaça.

l'alcalde hauria d'anunciar en el ple que es retira l'avant projecte i llavors podem fer una festa grossa de germanor.

la mirada dijo...

A la Toni:
La fàbrica a la que et refereixes és deia Serra i Ollé però era coneguda popularment com el "Vapor Vell" i va tancar durant la primera crisi del tèxtil dels anys 70 (cap al 74).
Una de les seves parets, la que donava justament a la Plaça Nova va aguantar d'empeus, com a mínim, fins al 77 i no és memòria, està documentat en una filmació de l'època.
Esper-ho haver-te ajudat.

Anónimo dijo...

Els que heu començat aquesta reivindicació mereixeu el suport per la dedicació i entrega, jo em vaig quedar pensatiu quan el dissabte vaig veure el fart de currar que us estaveu fotent amb les signatures i pensava en ajudar doncs us conec a la majoria i m'importa molt poc si fulano és del partit dels verds o mengano és dels republicans mentres siguin gent que fa un esforç per la plaça nova salvada. us dono gràcies a tots per que esteu al peu del canó. que no ens vinguin a ra amb divisions i amb altres objectius perquè la plaça nova mereix molta tendresa i respecte. gracies de nou a tota la gent que està fent esforç. dIMEcres vindré.

Anónimo dijo...

pues si se conforma lo que dijo el alcalde que lo diga i lo retire oficialmente en el pleno y nosotros armamamosm una fiesta en la Nova. Pero que se pueda leer escrito. las palabras se las lleva el viento.
adelante la plataforma. cuidémosla.

Freski dijo...

Jo també em decanto més per l'opció de no barrejar entitats i partits polítics amb la Plataforma. A títol individual que s'uneixi qui vulgui, però jo, per exemple, no vull barrejar la plataforma amb els Maulets. Simplement vam fer un comunicat a la pàgina web donant suport i si mai es necessita ajuda, podem donar un cop de mà, però res de signar ni parlar en nom de cap organització.

M. dijo...

Nosaltres com a Maulets, vem donar suport a la Plataforma, com a títol individual ja tenim algun membre molt actiu participan-t'hi. Trobo bé que entitats o partits donguin suport com a col·lectiu, el que no m'agradaria és que féssin campanya per la plaça nova, amb el seu nom.

Anónimo dijo...

Salvarem la Plaça Nova, sembla que ja és un fet. Però és que a més la reivindicació ens està donant moltes més coses. Estem coneixent-nos persones que altrament no tindríem contacte. Probablement s'estan relacionant de manera molt positiva persones que en altres circumpstàncies s'estarien escridassant.

La imatge feliç, i perdoneu la ingenuïtat, del jovent "alternatiu" de la plaça fent pinya amb els veïns més "conservadors" paga amb escreix l'esforç i les hores que alguns hi estan dedicant (i que ningú s'ofengui amb aquestes etiquetes simplificadores, ja m'enteneu el que vull dir)

Els que venim de llocs més despersonalitzats sabem reconèxier i apreciar aquests petits moments de glòria, i estic convençut que aquesta comunió de persones tant diferents ha estat la clau que ha convençut a l'equip de govern per retirar el projecte.

ASOKA dijo...

GRACIES.
El primer que vull fer és agraïr a tots i totes els/les premianecs/ques la seva voluntariosa participació en l'acte celebrat el passat dissabte 29 de setembre. Primer acte multitudinari per defensar LA PLAÇA NOVA.
Tot un exemple de participació i de civisme front els que deslegitimavem la nostra proposta i asustaven amb conflictes.
No volem entrar en paranys, al revés, la nostra opció és clara NO A L'APARCAMENT A LA PLAÇÁ NOVA! i així ho vam dir en un acte engrescador que han recolçat més de 1000 signatures i pel moment, més de 200 alegacions.
Tot un éxit que s'ha de consolidar fins que no sigui definitiu la marxa enrrera de l'Avantprojecte aprovat.
Es per aixô que recordo a tots els veins i veïnes que demà dia 3 d'otubre, a les 19h30min. tornin a apropar-se a La Plaça per que puguem acabar de coordinar-nos i endegar les diferentes comissions que calen per continuar la defensa de La Plaça.
Qualsevol persona, qualsevol aportació per petita que sigui serà benvinguda, per que som gent de pau i senzilla. On cadascú fa el que pot, aquest és l'encant d'aquesta idea popular front al marketing de les empreses de participació especialitzades.
Qualsevol oferta i recolçament és benvingut, fins i tot el dels partits polítics, encara que quedi ben clar que, a la Plataforma ni la controla ni la dirigeix ningú.
És dels veins i de les veïnes del poble per damunt de diferències de sexe, edat, afiliació política, etc.
Aquesta és la nostra força, no obstant vull agraïr als partits que ens donen suport el seu recolçament, així com el de persones com l'Angel Pagès injustament atacat, qui a títol personal participa a la Plataforma.
No ens aturaran amb aquests paranys.
Gràcies ICV, Maulets, Angel P. i altres.
A més, cadascú té el seu espai i, encara que tampoc són excloients, els partits ja van dir la seva al Plé. Van votar i aixó està clar.
De totss formes, no em sembla malamant que alguns coneguts i principals, hagin variat la seves opinions inicials. Ës de savis rectificar i, penso que d'aixó haurien de prendre nota els que van recolçar l'avantprojecte.
Desprès que cadascú rentabilitzi el que vulgui, però avui estem molts veins i veïnes ,sense distincions, únicament sota una bandera serigrafiada a cop de spray fosforito que diu: SALVEN LA PLAÇA NOVA.
GRACIES un cop més i desitjo que puguem continuar dialogant, primer per aturar aquest avantprojecte i, segon per cercar una solució respectuosa a la necessitat d'aparcaments al poble.
Sense dubtes és el que tots volem i per aixó cal organitzar-se i continuar apropant la nostra posició a tot el poble.
Per finalitzar GRACIES als més petits, tot un exemple de participació directa que molts adults haurien d'anotar.
Fins la propera, Salut

Anónimo dijo...

SI S'APUNTEN MÉS PARTITS QUE FACIN EL MATEIX QUE ELS MAULETS I ELS D'INICIATIVA, QUE PENQUIN I A TITOL PERSONAL COM FAN ELS QUE SÓN D'AQUESTS DOS GRUPS ESMENTATS, DONCS AQUESTA ÉS LA MANERA EN QUE HO ESTEM FENT DIA A DIA I VA BÉ. SI ENS DESAMBARCA ALGÚ AMB GANES DE CANVIAR EL BON ROLLO, S'EQUIVOCA I PER AIXÒ HO ESCRIC, PER ANAR COM ANEM CADA DIA MÉS GENT I QUE POGUEM CELEBRAR-HO TOT SI GUANYEM AMB FESTA A LA PLAÇA.

Anónimo dijo...

el nucli del baix maresme pro- REVOLTA GLOBAL s'adhereix a la lluita per la salvaguarda de l'espai verd de la plaça nova i seguint les vostres indicacions estem a titol personal en aquesta lluita de tots, amb el mateix respecte dels companys d'ICV o dels Maulets, Esperem que altres facin el mateix, visca la plaça! Nova per sempre!

Anónimo dijo...

Visca la plaça nova tal i com és ara!

Anónimo dijo...

Jo també m'afegeixo a la defensa d'aquest emblemàtic espai i ho faig a títol personal i no com a màxim dirigent i portaveu del PUPDPMP (partit unipersonalista per la defensa i promoció de la meva persona).
Salut!

Anónimo dijo...

amb el curro que estem fent esperem que ara no ens facin rebobinar la feina amb aquest anunciat desambarcament i que cundeixi el bon ambient que esn fa forts i units.

Anónimo dijo...

quina pallissa els socialistes tota la setmana donant la tabarra per la ràdio sobre una plataforma que encara no els ha vist. els veïns no estem per romanços i la plaça es pot salvar units com anem.

Anónimo dijo...

A La Mirada:

Gràcies per la informació. Sempre al peu del canó i servint al poble!

Ens trobem aquest vespre a la plaça.

Anónimo dijo...

cap pas endarrera amb la plataforma endavant.

Anónimo dijo...

PROPOSTA:
Que la plataforma s'adreci a l'alcalde per aque aquest presenti en el proper ple la revocació de l'avantprojecte, o retirada de l'avantprojecte o "com es digui".
La plataforma hem de fer propostes concretes i aquesta podria ser molt precisa. I així ens podriem centrar en documents escrits i no en declaracions de ràdio.
Penso que així, un cop confirmat, podriem celebrar la victòria i dir clarament que hem guanyat des del carrer amb el suport dels que ens recolzen en el ple municipal.
Ho podriem demanar i parlar-ho aquesta tarda en l'assemblea.

concret: "demanem a l'alcalde que retiri oficialment l'avantprojecte en sessió del ple municipal"

Anónimo dijo...

Propongo añadir a la propuesta que se retire la rectifición que han hecho sobre la 3ª fase de remodelación del casc antic.
En esa rectificación se excluían de la remodelación las calles de la Plaça Nova.
Si se retira el "avantprojecte" también deberían reecuperar el proyecto original de reforma que afecta a esta plaza.
¿Qué os parece?

Anónimo dijo...

¿Com va anar ahir la reuniò de la plataforma?

Anónimo dijo...

jo si no veig una retirada efectiva i signada i passada pel ple d'aquest avantprojecte, no m'ho puc creure, no m'en fio. la plataforma ha d'estar atenta, hem d'estar atents.

Anónimo dijo...

informeu d'ahir jo no hi podia anar per familia

Anónimo dijo...

jo passo de les declaracions a la premsa si no es confirma oficialment igual es fa temps per refredar la plataforma, ojo al dato.

Anónimo dijo...

NI UN PASO ATRAS! (40 años sin el Che)

Anónimo dijo...

ara resulta que l'alcalde diu que hem crispat la població, quins ous! però si ha estat el govern municipal qui ha disparat l'avantprojecte sense consultar. quina jeta que tenen. volien que participessim d'un avantprojecte que servia per fer un projecte i després ens convidaven a opinar sobre com volem que siguI LA nova-plaça nova. se'ls ha vist el llautó.
NO PASARÁN.

Anónimo dijo...

Honorable alcalde:
Des de quan l'expressió dels pensaments i sentiments, la lluita i l'energia de veïns civilitzats és un VICI?
O es que, potser, quan vostè no escolta lo que li va bé, li agrada "despistar" a la opinió pública dien que hi ha crispació?
Sr., amb tots els respectes, em sembla vostè una mica fals. No es pot donar la cara amb els veins un dia, transmitin bona voluntad i comprensió i dos dias després sortir a la radio dient que el ambient esta viciat.
totes les persones, i el veïns particularment, tenim drets, criteri i opinió, encara que per alguns la llibertat d'expressió sigui un defecte...
La bona politica requereix diplomacia, saber escoltar e interés pel benestar dels ciutadans i no manipular les opinions i els fets.
No sóc politica, soc una veïna de la Plaça Nova. Cada tarde estic alla amb molt i molt veïns; encara es l'hora que tingui que presenciar cap acte "crispat" ni cap discussió. Malhauradament per vostè, lo que si que escolto són paraules d'apreci vers la nostra plaçeta i unanimitat en els sentiments per protegir-la... Vici?
Crec que no, sr. Alcalde

Anónimo dijo...

Ahir va anar molt bé. Vam tornar a ser una quarantena de persones, i vam decidir el següent:

1.Cap partit polític entarpa a la Plataforma. Tothom que vulgui entrar ho farà a títol personal.

2.Aquest diumenge començarem a fer pancartes i recollida de signatures i al·legacions a partir de les 10am.
Es faran torns perquè així la gent podrà assistir a actes de N-II d'11 a 14 hores.

3.Fins què no sigui oficial la retirada o congelació de l'avantprojecte, nosaltres continuem amb la nostra moguda. I si ho retiren, estarem atents igualment.

4. La gent deixa fulls de signatures i al·legacions als comerços del poble, i qui ho deixi allà s'enacrrega també de recollir-ho i entregar-ho a les assemblees.
Les al·legacions podens entregar-se individualment a l'Ajuntamenr.

5. Ens reunim cada dimecres a les 19:30 hores a la plaça. En cas que jugui el Barça ja avisaríem de canvi de data (alguns som fonamentalistes blaugranes, i que duri!). Si plou, ens trobem allà igualment i ja decidiríem on anem.

Anónimo dijo...

ola

Anónimo dijo...

teeeeniiiiim un nom, el sap tothom!!!

Anónimo dijo...

Il·lustríssim senyor alcalde:
soc un dels 1400 i escaig que estem manipulats, enganyats per gent que crispa els ànims, etc, etc, perdó, ho estic dient en broma.

Tornaré a començar.
Il·lustrissim senyor alcalde: estic orgullós d'haver signat el manifest que diu ben clar que no vol aquest parquing que recull d'avantprojecte que van aprovar una part dels regidors municipals.
Suposo que l'aprovació d'un avantprojecte no és com anar a pescar per prova si piquen, i que si s'aporva és per que algun dia sigui una relaitat i llavors ens consultaria per dir si volem arbres nous o vells, tobogans o nòries.
Em molesta que es digui que l'ambient està crispat. CaRAI! una festa infantil amb un pallasso, una reunió entre gent gran i jove, una taula amb signatures,uns llençols, la lectura d'un jove des d'un escenari, nens jogant a terra.

això és crispació???

mare de Deu!!!!!

em fa pena escoltar que això és crispació.

SILVIA

Anónimo dijo...

ambient crispat? ni que fossim de la COPE! però si anem amb el lliri a la ma, no entenc que vol dir l'alcalde amb que hi ha crispació.
costa entendre.

Anónimo dijo...

Acabo de llegir el Via Primília i vull comentar dues coses i només dues:

1. Diu en Buch que no l'hem deixat estrenar el seu projecte de participació ciutadana.
a) Cal que recordi que qualsevol projecte és preceptiu, per llei, que sigui exposat públicament i s'hi puguin fer al·legacions. Em sap greu, però ja estava inventat.
b) Un cop aprovat l'avantprojecte, la gent l'únic que podíem dir era com volíem la plaça, no si calia o no un aparcament. Trampa!

2. Diuen des d'ERC que el municipi és pobre i una proposta privada d'aquestes característiques valia la pena tenir-la en consideració.
Estic d'acord, cal imaginació i esforç per ingeniar-se-les i trobar, des de l'Ajuntament, projectes que amb l'ajut de la iniciativa privada es puguin tirar endavant. Però no esperin que els truquin a la porta, prenguin la iniciativa i posin vostes les condicions, no deixin que els les posin.

Anónimo dijo...

el poble és pobre però ells s'apujan els sous

Anónimo dijo...

"el poble és pobre" així doncs si véun home de negocis i ens regala un parquing fotem de panxa enlaire la plaça i feinafeta. argument trist d'erc. costa entendre tot plegat. quina pena.

Anónimo dijo...

si no hi ha parquing...serà una victòria de la gent del carrer i sense "crispacions"

visca la nova lliure de parquings i escavadores

la mirada dijo...

La Mirada sent no haver assistit a les reunions de la plataforma. Teníem bons motius per fer campana però seguim treballant a l'ombra, com el millor Phil Spector. Abraçades!

Anónimo dijo...

despres de llegir el via primilia, conclusió: premià estàcrispat per culpa dels rojos i masons que han fet barricades, han penjat heretjes a les places, han pegat iaies i avis, els carrers estan plens de vampirs, de freaks, de crits, de males cares...premià ésun caos que necessitava pau, premià està crispat, molt crispat i els sabotejadors del parquing han impedit que el poble participi d'un projecte meravellós.
La crispació ha estat segons el nostre govern la causa de la possible retirada de l'avantprojecte de parquing. els premianencs han estat violentats, crispats i utilitzats.
Tot el via primilia dedicat a dir que hi ha crispació. Quina por!
nosaltres som dolents i crispem.

pues...va a ser que no.

visca la plaça nova!
no al parquing!

la societat civil (quina paraula) gaudeix de bona salut.

Anónimo dijo...

Heu crispat a la població, és veritat, perquè els que volen el pàrquing s'han sentit ofuscats.

Deixeu-vos estar, per una banda dieu que no esteu manipulats i per l'altre només fan que donar-vos falsa informació. Vigileu!!

Anónimo dijo...

oh oraculo dinos tu que sabes cual es la "falsa informació que ens han donta"...

Anónimo dijo...

elvia primilia sembla la COPE tot ple de crispació.

Anónimo dijo...

falsa informació????
però si la informació ésel que va aprovar un ple municipal!!!!
falsa??? caram. Es va aprovar un avantprojecte de parquing en un ple i diuen que això es informació falsa.

VIVIR PARA VER

Anónimo dijo...

Por favor, que me abran los ojos!! ¿En qué me están engañando? ¿cuál es la verdad?

Anónimo dijo...

EL PRIMILIA INVENTA CRISPACIÓ DEL NO RES

Anónimo dijo...

El Primilia es propaganda oficialista pagada por todos al servicio de nuestro ayuntamiento.
Las pancartas y las fotocopias son la voz de los que queremos defender el patrimonio del pueblo, que ahí está.
Es una lucha desigual, está claro, pero estamos en ello.

Salvem-la Nova!

Anónimo dijo...

Récord mundial de persones cridan a la vegada... NO TINDRÀS CASA A LA PUTA VIDA!!!dissabte a les 19h a la plaça de l’ajuntament hi ha una concentració de protesta contra els abusius preus de la vivenda que tots patim. Porteu coses per fer soroll i que així se’ns senti més.

Anónimo dijo...

Vaya tela de gent sou tots uns frikis amb aixos de la plaça nova, us heu anat creant la vostra propia mentida dia derra dia i ncara seguiu amb ella.

La meitat o casi totes les firmes s'han firmat amb una explikacio enganyosa a la gent.

La plaça nova es una merda (i jo hi vaig cada dia...) pero weno que hi farem ...

Jo dic que si al parking sempre i cuan es respecti el mes inmportant els arbres de la zona del parc infantil, per que anem a mirar la zona de plaça d'abaix es molt lletja.

Per que dic que si al parking ?

Cada dia faig mes de 45 minuts cuan torno de currar per trobar un putu aparcament en aquest poble, i aixo li pasa a molta gent.

PD: PSC, per que no tenen arbres la plaça la sardana?, no es el que defenseu ara ? hipocrites. Les vostres estrategies politiques molen.

PD: Pensava que iniciativa estava d'acord, sempre hi cuan es respectesin els arbres, i es el que es volia estudiar no? O potser us fa por perdre encara mes vots a les proximes el.leccions? per aixos fer la iniciativa d'aquesta plataforma.
I jo us vaig votar... pero ara m'arrepenteixo i molt

firmat: ex-votant de iniciativa "la coali"

Anónimo dijo...

Al anònim ex-votant de la Coali:

Pel que dius i com ho dius, dubto que siguis ex-votant de la coali.
En qualsevol cas, un cop dit que les teves opinions son respectables, dir-te que sembla que no tinguis ni idea del que és un moviment ciutadà. Jo com a votant i simpatitzant de la coali et demano que et centris exclusivament en la metodologia del poder i lluitis dignament per les teves idees. No fiquis en boca i cervell dels demés el que son les teves suposicions. deixa la Coali en pau que, et ben asseguro, aquest no es pas el debat.

Anónimo dijo...

insisteix el ser. alcalde amb l'argument de que tenim CRISPACIÓ.
patètic.

si aturem el parquing serà per que tenim resposta del carrer.

crispació?

on?

a la casa gran?

Anónimo dijo...

Exvotant d'icv, ole els teus collons.

Molt bé.

L'altre anònim dubta que siguis votant d'icv pq no ets prou guai del paraguai ximpun, ni prou progre, ni prou macu.

MANIPULADORS!

Anónimo dijo...

ex votant d'iniciativa:
deixa d'animar-te a tu mateix que s'et veu el plumerito. deus haber perdut una gran ooportunitat de negoci i deixa ja de crispar l'ambient.
Visca la mobilització veinal!!
no més ciment!!
Visca els guai del paraguai!! Visca els ximpun!!
Visca els progres!!
Visca els veins!!
Visca el Flower Power!!
I apa el parquing no es farà!!

Anónimo dijo...

Això no es cosa ni de collons ni de exvotants ni de guais ni de paraguais ni de mes macus ni de mes d'aixó ni de menys d'alló.
El parquing no es farà i qui mes crispat deu estar deu ser el mister que ha perdut la seva oportunitat de negoci, perque el poble hi surt guanyant. Els que voleu el parquing sí que sou una colla de manipuladors, ¿perque no feu la vostra propia plataforma i obriu el vostre propi blog? podreu manipular sense fer servir les eines que els vostres veins han posat al sevei de tothom.
I si esteu crispats mengeu crispetes.
NO AL PARKING!!!

Anónimo dijo...

S'hauria de valorar les coses més positivament. La plaça ha sortit a primera plana del via primilia i hem aconseguit aturar (de moment) el procés. Ara cal no abaixar la guardia i mantenir-nos ferms per que no ens la fotin un altre cop.

Anónimo dijo...

Darrerament s'han sentit rumors de que hi ha un quart punt que en el manifest que no ha sortit. De què va? Algú ho sap?

QUEREMOS SABER!!!

Anónimo dijo...

Ahir membres de la Plataforma van aconseguir superar les 2000 signatures mentre es torraven estoïcament sota el sol maresmenc en un raconet de la plaça. També s'han assolit les 240 al·legacions.

Dimecres tots els que puguin a la plaça Nova a dos quarts de vuit del vespre per entregar els fulls de signatures i al·legacions als membres de la Plataforma encarregats de recollir-los. Les al·legacions també es poden entrar al registre individualment.

Ahir va aparèixer a El Punt un escrit de l'escriptor premianenc Martí Rosselló a la seva columna habitual dels diumenges sobre els "crispadors" de la plaça Nova en to irònic. L'autor recolçava la postura i les actuacions de la Plataforma Salvem la Plaça Nova.

Encara esperem una resposta oficial per part del govern municipal. Per si de cas, s'ha elaborat una instància per ser rebuts a la Casa Gran.

Sobre el punt que comentes del Manifest, només et podem contestar que els punts del mateix són els publicats fa ja tres setmanes i enviats a tots els mitjans de comunicació possibles.

Anónimo dijo...

A MI QUI M'EWNGANYA ÉSL'AJUNTAMENT.
VAN VOTAR UN AVANTPROJECTE QUE DEIA TEXTUALMENT QUE L'EMPRESA X PRESENTAVA UN PROJECTE D'EXPLOTACIÓ I CONTRUCCIÓ D'UN PARKING A LA PLAÇA MOVA, I VA HAVER UNA VOTACIÓ I ESTÀ EN ACTE. M'HAN ENSENYAT UN MANIFEST EN CONTRA D'AIXÓ I L'HE SIGNAT.
QUI ENGANYA? M´´ES IGUAL, JO SIGNO EL QUE CREC I VISC ON PUC I NO EM MANIPULA NINGÚ, EL QUE ES VA VOTAR AL PLE ERA UN AVANTPROJECTE QUE PARLAVA CLAR I SÉ LLEGIR. ELS AVANTPORJECTES ES FAN PER QUE ES CREUEN I PERQUÈLA LLEI OBLIGA A FER-LOS ABANS DE QUE SIGUIN PROJECTES. ÉS ADMINISTRACIÓ BÀSICA.

Anónimo dijo...

el que li falta al manifest és dir que el parquing és un NEGOCI. I per tant capital xungu i sotaterra.

Anónimo dijo...

No es pot tolerar que contamineu el debat insinuant comissions i negocis. El gobern municipal té les mans netes!!!

Anónimo dijo...

OJO!!
Hay un rumor que dice que el ayuntamiento ya ha vendido los terrenos de la Plaça Nova a la constructora... imagino que no debe ser así pero el rumor existe

Anónimo dijo...

ningú parla de comissions, es parla de negocis que no és el mateix. Si una empresa privada vol fer un aparcament ho fa per finalitats lucratives, és del tot legal i és un negoci. Ningú parla de comissions o altres figures. Només que el negoci legal que poden fer uns igual no els fa gràcia a una altres. Res més que això.

Anónimo dijo...

dir que fer un parquing és un negoci no vol que es que hi hagi comissions. No s'ha de treure les coses de lloc. Només s'ha apuntat la paraula "negoci" sense pressuposar res més.No es contamina pas el debat. només s'apunta una consideració que, en tot cas, és legal en una economia de mercat com la que patim. Sense dobles lectures. Haurem d'intensificar el consum de crispetes, doncs no es detecta crispació. Els missatges del govern de moment són positius. La plataforma espera el ple i la fí del cas que ens ocupa. I Bon Nadal a tothom.

Anónimo dijo...

com a veïna em sento preocupada per el tracte que tinc quan em diuen que no tinc criteri propi. Jo vaig escoltar per la ràdio premià de mar el ple i es va votar aquest avantproyecte del parking i com que a mi no m'agrada recullo signatures amb la colla de nois i noies dels bancs. Ja sé llegir.

Anónimo dijo...

jo he signat i no m'arrepenteixo ja que gràcies a la nostra contesta el senyor alcalde ha de rectificar i escoltar als que no volem l'aparkament ni com antvanprojecte ni com projecte que també opinem

Anónimo dijo...

A VORE SI FEM XERINOL·LA I CELEBREM UN EXIT DE LA LLUITA I EL PLE TIRA ENDARRERA L'AVANTPROJECTE DE MARRAS.
FESTA GROSSA SI GUANYEM I FESTA LLUITADORA SI PERDEM.

NO NOS MOVERÁN.

Anónimo dijo...

dimecres a les 19.30 assemblea de la plataforma a la mateixa plaça nova, porteu idees i a veure si ho podem celebrar o continuar la lluita, el ple municipal del dia 17 paralarà del tema.

Anónimo dijo...

més de 2000 signatures
més de 240 al·legacions
tres assemblees al carrer
desenes de pancartes a les cases
un acte festiu
...
i el que ens queda!
...
això és participació ciutadana directa i horitzontal.
...
crispació? si us plau! el que hi ha és una alta dosi de dignitat i companyonia.

Anónimo dijo...

visca la plaça que els veïns estem salvant amb l'ajut de molta gent de tota mena.

Anónimo dijo...

doncs que així sigui la plaça lliure de parkings.

Anónimo dijo...

hem passat de les 2900 signatures

Anónimo dijo...

van 3050!!!!!

Anónimo dijo...

Tinc 11 anys pero jo també tinc dret a dir la meva es la següent: a veure el que digui que la plaça nova es una merda ell si que es un friky tothom contra ells!!!

Anónimo dijo...

Amics i amigues,

les darreres notícies sobre la Plataforma són les següents:

1. S'ha entrat a l'Ajuntament la instància per solicitar informació oficial sobre la retirada de l'avantprojecte.

2. Hem aconseguit ja 3038 signatures d'adults i 116 de menors d'edat. El nombre d'al·legacions és ara per ara de 240. Tot això s'entrarà a l'Ajuntament aquest dilluns 15 d'octubre.

3. Us convoquem per assistir al Ple del dia 17/10/2007. Hem quedat a 1/4 de 8 al Gas. (Assistir-hi és molt important).

4. Dimecres, sortint del Ple, ja es penjaran els cartells anunciant la celebració de caràcter festiu o reivindicatiu en funció de com resulti el Ple. Sabem que el tema és un dels punts de l'Ordre del Dia.

5. Per tant, el proper dissabte 20 d'octubre celebrarem un acte festiu o reivindicatiu a la Plaça Nova a partir de les 19 hores. Esperem que molta gent pugui disfrutar d'un gran èxit col·lectiu.

6. Descripció de l'acte de dissabte 20:
. música, tabalers, malabars, etc.

·piscolabis i oferiment també de crispetes que torrarem a la mateixa plaça en honor a la nostra idiosincràsia crispadora .

·passi del vídeo in situ sobre la història de la Plaça Nova a càrrec de la Mirada dels Premianencs.

Núria Espin
Jordi Selga
PLATAFORMA SALVEM LA PLAÇA NOVA

Anónimo dijo...

NOTA: LA FESTA ES CONVOCA PER CARTELL A 2/4 DE 7 PER FER COMPATIBLE EL TEMA AMB ELS QUE VOLEN VEURE EL "FURBO". QUAN ES FACI FOSC ES PASSA LA PELI.

Anónimo dijo...

D'acord. A les 18:30 a la plaça aquest dissabte. La comunitat blaugrana agraeix aquesta deferència després de tants dies sense futbol del bo.

Anónimo dijo...

Recordeu el següent per demà:

·l'hora del Ple de demà dimecres és a 1/4 de 8,

·es fa al Gas,

·el tema de la plaça Nova és el primer punt de l'Ordre del Dia.

Anónimo dijo...

festa grossa dissabte per el triomf veïnal sense crispació i amb superparticipació de més de 3200 signatures contra l'avantprojecte de parquing.

Anónimo dijo...

AIXÍ EM CONEIXEREU:

Crispeta
De Viquipèdia

"Blat de moro convertit en crispetes.Les crispetes , roses , borles o mongetes és un tipus de blat de moro que explota quan es fregeix en oli. Encara que totes les varietats de blat de moro poden convertir-se en crispetes, comercialment es fa anar anar la varietat Zea mays L. subsp. mays (Everta Group).

Les crispetes van ser inventades pels indis americans en època precolombina fa milers d'anys. El 1948 es va descobrir crispetes de 5.600 anys d'antiguitat a unes coves de Nou Mèxic."

Anónimo dijo...

els veïns hem guanyat el match i hem aguantat presions i crispacions inventades, avui fotem enlaire el parquing dels pebrots i dissabte celebració que de tant en tant es guanya

Anónimo dijo...

Feliçitacions a tots els que us heu mullat en aquesta moguda. El que heu aconseguit es molt mes important del que pot semblar, una victoria de la societat civil en front el poder dels calers i la lógica del benefici econòmic. Tan de bó només sigui la primera de moltes altres.

Anónimo dijo...

escoltant l'alcalde al ple, queda clar que el enyor alcalde estava molt crispat.Des dels temps de l'alcalde Torrents que no es sentia un alcalde cridar tant.
però menjarem crispetes a la plaça el dissabte.

Anónimo dijo...

CRISPETES, CRISPETES!!

UMMMMMM

Anónimo dijo...

Gràcies a tots i totes per haver fet una feina tan ben feta! Visca la plaça Nova -amb millores d'accés per minusvàlids i cotxes de criatures més un necessari manteniment!!!!- i visca la gent que ha demostrat que quan ens ho proposem i ens organitzem podem aconseguir coses bones per tothom!

Gràcies també al govern municipal per haver escoltat un gruix notable de la població.

la mirada dijo...

Hem penjat el vídeo que vam passar ahir durant la celebració al web LA MIRADA.

FELICITATS A TOTHOM!!!

Anónimo dijo...

meravellosa plaça nova la vesprada del dissabte amb molta gent compartint una satisfacció que és cosa de tots. Una lliçó de participació ciutadana de la qual haurien de prendre nota de m´ñes amunt.

Anónimo dijo...

ràdio premià no ha informat res del que va passar a la plaça el dissabte. Va ser un gran dia.

Anónimo dijo...

Els de ràdio Premià, sí sabien que es feia la festa del dissabte. Tenien just a la porta el cartell de "crispetes". Així que si no han informat es perquè no han volgut.
El que paga mana, ja se sap..., o no!

Anónimo dijo...

El vila Primilia, Radio Premià... i encara tenen els nassos de parlar de manipulació!

Anónimo dijo...

suposo que ha estat un error, tampoc crec que s'hagi de pensar malament en aquest cas de la ràdio

Anónimo dijo...

la nova hem salvat i el festuc s'ha enfadat

Anónimo dijo...

ben fet

Anónimo dijo...

así así así gana el veí

Anónimo dijo...

felicitats!

«El más antiguo ‹Más antiguo   1 – 200 de 203   Más reciente› El más reciente»